In Romania suport voluntariat Dna. Maria - 0748390309 Luni - Vineri: intre orele 17.00 - 21.00 Sambata intre orele 15.00 - 19.00 Duminica doar urgente Email mariamaria0175@gmail.com Suport in India (24 x 7) Dl. Jasminder - +919811604429 Dna. Jasleen - +919811604479
USA TOLL FREE NUMBER (24x7) - 1800-231-5109
+91-9811604429, +91-9811604479CONTACT US
0item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

LEDIFOS - Ledipasvir 90 mg și Sofosbuvir 400 mg comprimate

Be the first to review this product

Quick OverviewLEDIFOS - Ledipasvir 90 mg și Sofosbuvir 400 mg comprimateProducător - Hetero Healthcare Limited

Brand internațional - Harvoni

Brandul indian - Ledifos

Ingrediente active - Ledipasvir, Sofosbuvir

Dozaj - 90 mg + 400 mg

Formă de dozare - tabletă

Dimensiune pachet - 28 Tablete

Tipul de ambalaj - Sticlă de plastic

Expirare - 1 an la 2 ani

Prescripție medicală - Da

Availability: In stock

₹0.00

Details

Ledifos (Ledipasvir 90 mg și Sofosbuvir 400 mg

Ledifos este un produs combinat cu două doze fixe, care este fabricat de Hetero Healthcare Ltd. (o companie farmaceutică inovatoare care este condusă la Hyderabad, India), care a primit aprobarea, la 8 decembrie 2015, de către Controlul General al Medimentului din India (DCGI). O tabletă conține 90 mg de Ledipasvir și 400 mg de Sofosbuvir. Ledifos este un nume de top al medicamentelor din România, folosit de mulți pacienți pentru a vindeca hepatita C. Cumpărați Ledifos online de la furnizorul global, Emedkit în țări precum SUA, Rusia, România, China și Peru

Ledifos Tablete conține Ledipasvir și Sofosbuvir, o formulă combinată de medicamente antivirale utilizate în tratamentul genotipului 1 al infecției cu virusul hepatitei C (CHC). Ledifos este un medicament care conține Ledipasvir (90 mg) un inhibitor viral NS5A și Sofosbuvir (400 mg) un  inhibitor nucleotid al polimerazei  virale ARN

Indicații și beneficii

Este indicat să fie utilizat pentru tratamentul infecției cronice cu virus hepatitic C (CHC) genotip 1 la adulți.

Dozare și administrare

Doza trebuie luată prin înghițire, întreagă și poate fi administrată cu sau fără alimente, de preferință la o oră fixă.

Ledifos trebuie administrat numai sub supravegherea unui medic hepatolog.

 • Ledifos trebuie administrat numai de adulți cu vârsta peste 18 ani.
 • Ledifos trebuie administrat pe cale orală cu un pahar plin cu apă.
 • Frecvența maximă recomandată de dozare este o dată pe zi.
 • Să fie luate la aceeași oră în fiecare zi ( interval de 24 de ore).

Aceste 28 de comprimate furnizate într-o sticlă de plastic funcționează prin scăderea cantității de virus hepatitic C în organism și într-o  perioadă de 12 săptămâni eliminând virusul din sânge.

 • Durata tratamentului cu Ledifos poate varia de la 8 săptămâni la 24 de săptămâni.
 • Nu utilizați și administrați alte medicamente antivirale alături de Ledifos, cu excepția cazului în care v-a recomandat medicul dumneavoastră

Doza trebuie luată prin înghițire, întreagă și poate fi administrată cu sau fără alimente, de preferință la oră fixă.

Important - Dozajul corect și prescripția depind în general de pacient și de situația (starea) care va fi tratată. Durata poate varia între 8 săptămâni și 24 de săptămâni, iar durata corectă a tratamentului trebuie determinată de medicul dumneavoastră, deoarece depinde de starea pacientului și de răspunsul acestuia la terapie. Nu ajustați doza fără aprobarea medicului. Acest produs este destinat utilizării doar după prescripția medicală.

Efecte secundare

Componentele active ale Ledifos sunt Ledipasvir și Sofosbuvir, care pot avea reacții adverse raportate ca:

* Efecte secundare frecvente / Simptome -

 • Piele palida,
 • urticarie, erupții cutanate,
 • edem (umflare),
 • Schimbările de dispoziție,
 • Oboseală excesivă,
 • Schimbările de comportament,
 • Bătăi neregulate ale inimii,
 • Dificultate de respirație,
 • Respirație,
 • Dificultate în înghițire
 • Semne de orice infecție.

Întrerupeți utilizarea Ledifos și contactați imediat centrul medical de urgență dacă prezentați oricare dintre semnele menționate mai sus.

Notă: Ledifos poate provoca alte reacții adverse necunoscute sau simptome care nu sunt enumerate aici. Pentru informații complete, discutați despre efectele Ledifos cu medicul dumneavoastră sau medicul de familie înainte de utilizare.
Contraindicații și avertismente
Ledifos nu este întotdeauna potrivit pentru toți pacienții. Nu luați Ledifos dacă este contraindicat în următoarele cazuri cunoscute:

 • Sarcina / alăptarea - nu utilizați Ledifos dacă sunteți gravidă sau alăptați sau dacă încercați să rămâneți gravidă.
 • Sex neprotejat - Ledifos este contraindicat în timpul actului sexual care duce la o sarcină deoarece poate duce și la defecte congenitale.
 • Antiacidele - Ledifos nu trebuie luate într-o perioadă de timp înainte și după 4 ore de la administrarea oricăror antiacide.
 • Medicamentele Sofosbuvir / Ledipasvir - Nu luați Ledifos atunci când luați alte medicamente care conțin Sofosbuvir și / sau Ledipasvir ca ingrediente active. Ledifos este, de asemenea, contraindicat atunci când luate alături de alte medicamente utilizate în tratamentul infecției cu virusul hepatitei cronice C (CHC).
 • Alergia Sofosbuvir / Ledipasvir - Ledifos este contraindicat pentru utilizare dacă sunteți alergic la Sofosbuvir și / sau la Ledipasvir, care sunt ingredientele active ale Ledifos.
 • Alte medicamente pe bază de plante / dietetice / Medicamente cu prescripție / medicamente OTC - Ledifos poate fi contraindicat când este luat împreună cu alte medicamente pentru tratamentul tuberculozei, crizelor, HIV, cancerului, colesterolului, bolilor cardiace și altor medicamente antivirale. Consultați medicul sau farmacistul înainte de a utiliza Ledifos furnizând o listă cu toate medicamentele existente pe care le luați pentru a vă asigura siguranța și utilizarea Ledifos.

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

 1. Be the first to review this product

Write Your Own Review

This is custom tab. You can add custom tab as an attribute for entire products, or for each categories. You can add CMS content such as sizing guide or videos to enhance product detail.